na ndiqni ne facebook

Qendroni në rrethin tonë social që të merrni përditësimet e rregullta rreth produkteve dhe projekteve tona. Mos harroni të bëni like faqen tonë në facebook dhe të na ndiqni në @bli1soft

Çka Bëjmë ne

Ne zhvillojmë aplikacione win, web dhe aplikacione mobile

Zhvillim
Softueri

.NET, C#, SQL

prishtine

Si kompani me kompetencë të lartë në fushën e TI-së që ka një eksperiencë shumëvjeqare ne zhvillimin e softuerëve specifik, ne kujdesemi jo vetëm për bizneset por edhe për klientët individual. Ne gjatë zhvillimit të softuerit përdorim metodologjitë të ndryshme siç janë: Waterfall, Agile/XP dhe RUP

Zhvillim
në Web

HTML5, CSS3, JS, ASP, PHP

zhvillim ne web

Zhvillimi në ueb tek kompania jonë nuk është thjeshtë vetëm një ueb faqe. Çdo aspekt i punës sonë është një produkt i hartuar me shumë kujdesë dhe i dizajnuar për brendin e biznesit tuaj. Kompania jonë përdorë një gamë të gjerë të teknologjive të tilla si HTML5, CSS3, jQuery, PHP, MySQL, ASP.NET

Shërbime
CLOUD

Ueb shërbime, SaaS

shërbime cloud

Shërbimet në cloud nënkuptojnë shfrytëzimin e resurseve kompjuterike që janë të shprëndara si shërbime në rrjetë. Kompania ofron produkte që janë të bazuara në këtë teknologji. Për më shumë detaje ju inkurajomë të na kontaktoni dhe ti diskutojmë se bashku mundësitë tona.

PLANIFIKIM DHE STRATEGJI PËR IT

DETAJET

Taktikat dhe strategjitë e organizatave/bizneseve moderne mund të realizohen vetem nëpermjet shfrytëzimit të avancuar të teknologjisë së informacionit. Ne ndihmojmë klientët tanë në:

  • Ndërtimin ose blerjën e sistemeve të teknologjisë së informacionit "STATE-OF-THE-ART" në menyrë që të mbeshtesin operacionet e tyre.

  • Sigurojmë integrimin me infrastrukturën ekzistuese që ka organizata/biznesei.

  • Garantojmë kthimin maksimal në investimin dhe pranimin e infrastrukturës së re të TI-së.

Njerzit tonë nga departamenti i Zhvillimit dhe Planifikimit të Strategjisë për TI kanë një përvojë të mirë profesionale dhe janë të gatshëm të ju ndihmojnë.

Zgjidhje për industri

Detajet

Ofrojmë produkte të ndryshme siq janë: Burime Njerzore, Intranet, Financa, Asete, CRM, Depo, Prodhimi, Prokurimi, Shitje/POS. Për me shumë informata na kontaktoni

Zgjidhje për siguri të të dhënave

Detajet

Ofrojmë zgjidhje të ndryshme në fushën e siguisë se rrjetave dhe sigurisë së të dhënave. Për me shumë na kontaktoni

Domain dhe Hosting

Detajet

Për të parë ofertat tona të hostingut klikoni këtu

Na takoni

Ne dëshirojmë të ndëgjojmë më shumë nga ju

Dërgo porosi

Përgjigjën do ta merrni shumë shpejtë

Informatat u dërguan me sukses. Faleminderit që na kontaktuat.
Fusha e emrit nuk duhet të jetë e zbrazët
Ju lutem jepni një email valid
Porosia nuk mund të jetë e zbrazët